Flóra Virágboltja
2013.10.28.

Mikor elkészültünk áprilisban az új honlappal és még friss volt az élmény szerettem volna, leírni hogyan is valósult meg. Aztán olyan hirtelen indult be az esküvő szezon, hogy nem bírtam másra koncentrálni. Az elmúlt időszakban rengeteg dícsérő szót kaptunk...

A régi honlapot öt éve használtuk már. Ketten a párommal, Andrissal készítettük, Ő programozta azt is, az én elképzeléseim alapján.

Flóra Virágboltja

Tavaly már éreztem hogy, máshogy látom a virágokat, mint évekkel ezelőtt. Más dolgok izgatnak, hoznak lázba. Letisztult az ízlésem, egyre jobban kezdtem vonzódni a kicsit nyersebb ipari hangulatú irányzatok felé. Indusztriális stílus valahogy izgalmasabb kontrasztot alkot a virágok szépségével... ez elkezdett érződni a fotóinkon is, ami a régi arculatba már sehogyan sem illeszkedett bele.

Tudtam, hogy valami frisset szeretnék, valami mást. Legyen tiszta - modern, mégis kedves, de azért valahol legyen benne valami klasszikus, régi hangulat.

Vicces, de az első ötlet, séta közben körvonalazódott, épp ibolyát szedtünk. Andris, Rozi és én... (ez így leírva elég röhelyesen hangzik, de komolyan így volt) Az alap ötlet, a honlap szerkezte ekkor már majdnem kész volt, csak az a kis plussz hiányzott - amitől elkezd " élni "az egész.

Valami mozgó virágos dolog mennyire jó lenne! Ez volt a kiindulási pont. Aztán egyik ötlet követte a másikat - mit lehet megvalósitani és hogyan?

Rozi, a húgom, nagyon tehetséges. Tervező grafikus - érdemes megnézni a többi munkáját is: http://www.behance.net/rozaszegedi

Az ő munkája az új logo és a honlap végső arculata. Elképesztő mennyire hasonló az ízlésünk. Nagyon hasonlóan gondolkodunk dolgokról - mi tetszik, mi nem, ugynazokért tudunk lelkesedni és ugyanazoktól kapunk frászt. Mindketten magasra tesszük a mércét. Tudja mit szeretnék, akkor is amikor én még nem vagyok benne egészen biztos!

Flóra VirágboltjaA virágos hátteret egy este alatt festettük,  egy üveg bor társaságában, másnap fotóztuk be a kezdő oldalt és a bemutatkozó képet... A koszorút tavaszi virágokból csináltam, azt szerettük volna, ha csak a virágok színesek, ugyanúgy, mint a honlapon. Így választottuk végül a fekete felsőt. A képeket Andris készítette. ( A honlapon és a blogon is a közös fotóink szerepelnek.)

Szeretem Őket és nagyon hálás vagyok nekik. Ők ismernek legjobban. Nélkülük ez nem jöhetett volna létre! Szóval az érdem nem csupán az enyém.

Flóra Virágboltja werk

Flóra Virágboltja werk

Flóra Virágboltja werk

Flóra Virágboltja

Flóra Virágboltja

Kattints ide új komment írásához!
Új hozzászólás

2013.11.21.
Sasvári Szilvi
Kedves Flóráék! Úgy zseniális , ahogy van, legközelebbi veszprémi ruccanásnál jövök.Szívből gratulál gy lelkes győri fan: Sasvári Szilvi, aki nagyon örül most. :D