Flóra Virágboltja
2012.08.29.

Pünkösdi rózsa

Még pár nap és vége a nyárnak. Furcsa, de valahogy elrohant mellettem. Fel sem ocsúdtam, hogy elkezdődött, máris vége van.

Az elmúlt hónapokban csodás párokat, menyasszonyokat ismerhettem meg. Nőket egyedi látásmóddal, elképzelésekkel, akik hihetetlen bizalommal fordultak felém. Izgatott vagyok, hiszen hónapról hónapra, hétvégéről - hétvégére  a tervekből kézzelfogható valóság vált.

Előkészítés

Szeretem a munkámban ezt a kreatív tervezési folyamatot - a legapróbb részleteket is figyelembe véve egyesíteni a saját virágos stílusomat a menyasszonyok személyiségével. Érzelmeket kifelyezésre juttatni, virágokba oltani - úgy, hogy közben létrehozzak valami igazán megismételhetetlent, személyre szólót, egyedit.

Hihetetlenül izgalmas mindennek a részesévé válni, miközben hatalmas felelősség is egyben, hiszen hónapok tervezgetése egyetlen napban sűrűsödik össze.

Minden berendezett enteriőr, virágcsokor, kompozíció kicsit illózió is, játék az érzékekkel, ami arra a bizonyos napra, délutánra, balzsamos  nyár éjszakára megelevenedik... Lehet kánikula vagy borongós délután, nem alakulhatnak mindig úgy a dolgok, ahogyan előre eltervezzük de...

...történjen bármi,  Akkor és Ott mindennek össze kell állnnia egy tökéletesnek vélt pillanatra.

Fényképező

Napernyő

Bőrönd

Verbena

Idill

Idill 2

Kamilla

Még pár hét és lassan vége az esküvő szezonnak. Visszatérnek a dolgok a "normális" ritmusukba körülöttünk. Egyik pillanatban elképesztően fáradtnak érzem magam , de közben van bennem valamiféle teljesség, megnyugtató elégedettség.

Lelassulunk. Hamarosan. És én alig várom, hogy eláraszthassalak benneteket az elmúlt időszak képeivel - történeteivel!

Haj

 

Kattints ide új komment írásához!
Új hozzászólás

2012.09.19.
Judit
És én is alig várom,hogy elárassz csodásabbnál csodásabb képekkel és történetekkel :)