Flóra Virágboltja
2012.03.29.

Kehely 1

Mindig nevetnem kell, ha ránézek! Olyan vidám kis virág. Egy ideig a nevét is képtelen voltam megjegyezni. Craspedia - még a nyelved is belegabajodik.

Bogyó

Először külföldi esküvős és lakberendezős honlapokon pillantottam meg, aztán elkeztem vadászni rá. Izgalmas, amikor egy virágot, amire már rég fáj a fogad először fogsz kézbe. A mi viszonyuk körülbelül tavaly február óta tart. Azóta folyamatosan használom a boltban és nagy örömömre egyre több esküvőm meghatározó virága.

Bogyó és kehely

Rusztikus, romantikus hangulatú virágos elrendezésekbe egyszerűen tökéletes! Nagyon jól illenek hozzá a fűszernövények. Levendula lilája, levelének szürke tónusa. Az ezüstös árnyalatok csak még jobban kihozzák a színét. Nyuszifül, zsálya, rozmaring, eukaliptusz, kamilla - mind mind jó válsztás. Én imádom halvány rózsaszínnel is, úgy talán még bohémabb az összhatás.

Boglárka

Ha modern hangulara vágysz, párosítsd succulentekkel - pozsgásokkal, mint a kövirózsák. Nagyon mai, friss és izgalmas. Széles a paletta - bordótól a szürkén keresztül a zöldön át, a liláig bármit megtalálhatunk. Így egy nagyon tartós dekorációt kaphatsz. Szépen szárad, szinte alig van különbség az élő és a már kiszárdt növény között. Érdemes otthonodat díszíteni vele. Sokféle enteriőrbe beleilleszthető. (Szárított virág, de egy modernebb értelemben.)

Bogyó és Csibe

Bogyó

A képeken látható elrendezésben, fehér boglárkát, papagály tulipánt, hunyort, virágzó barackágat és némi jázmin indát használtam. És  persze a craspediát!!!

Vicces virág, ha nem hiszed, hát gyere, nézd meg a saját szemeddel!

Bogyó és kehely

Kattints ide új komment írásához!
Új hozzászólás

2012.03.30.
Hana
Ebben a színkombinációban (és ebben a csokorban különösen;) annyira SZÉP!! :D Imádnivaló egy növény, teljesen olyan, mint valami mini Napocska.