Flóra Virágboltja
2016.02.10.

2015 elképesztõen nehéz, de egyben felemelõ év is volt számunkra. Csodás helyeken jártunk, rengeteget utaztunk, fantasztikus emberekkel ismerkedünk meg. A virágokon kívül a leginspirálóbb része a munkámnak talán az utóbbi. Mikor új barátságok szövõdnek. Hiszem, hogy lehetünk a szakmánkban igazán kiemelkedõek, de az igazi az, mikor szintén tehetséges emberekkel hoz össze a sors. Mikor egymás munkáját még magasabb szintre emeli a másik látásmódja, hozzátesz és így születik meg valami igazán különleges. Még tökéltesebb egyedibb...

Ritka és karatikus élmény mikor teljesen kiegészít és a végeredményt mégis mindenki  100 % ig a saját  magáénak érzi. A hab a tortán pedig, hogy megértik a gondolkodásodat, mivel ugyanazt az õrült életet élik... Sokszor elég egy fél szó, egy pillantás. Ugyanazok a lemondások, nehézségek, szépségek, örömök célok  az életünkben.
http://pinewoodweddings.com/  Enikõ - Levente
http://norasarman.com/  Nóri - Réka
http://www.azentortam.hu/ Niki - Ákos 
Fantasztikusak vagytok!

És a legmesésebb, amiért minden egyes nehéz nap után sírni tudnék  a meghatottságtól, hogy segítetek azt a káoszt megszüntetni ami a munkánkkal jár. Hogy, ha úgy adódik szó nélkül cipeltek utánam kukászsákokat,  nehéz holmikat és mindig van valaki, aki ad a kezembe egy elkallódott metszóollót, mikor szorít az idõ. 
Inspiráltok, támogattok minket és ezért mérhetetlen hálával tartozunk!

Hála Dórinak és Szilárdnak ezen a borngós, koraõszi napon a legjobakkal mûködhettünk együtt!


Dóri és Szilárd

Sok mesés esküvõ volt a múlt évben, de bevallom ez a szívem csücske. Dórival nagy vonalakban átbeszéltük mit is szeretnének, de hihetetlen szabadságot kaptam Tõlük. Hiszem, hogy ez a képeket nézve  átsugárzik a végeredményen. Dóri lélegzetelállítóan szép volt a csodálatos Sármán Nóra ruhában. 

Dóri és Szilárd
 

A legjobban ennek az esküvõnek a  hangulatát szerettem. Felemelõ, laza, könnyed, természetes.
Sokszor a borongós idõ elrontja a kedvet, de itt a pár és a vendégek öröme mindent beragyog. 
A  púder rózsaszín  árnyalatok közé némi halványkéket keveretm a dália sötét mélybordó fekete árnyalata megtöri a pasztell hatást.  Klasszikus õszi virágokat használtunk : fekete, bordó dália, kerti rózsák hortenziák, hóbogyó, erika, szellõrózsa, ördögszem, asztibille, tollbuga. 
Fontos  apró részletek a koszorú a gomblyukdísz  a kis templom bejárat dísze hangulata... A szögletes virágkapu nyírfaágakból, Niki csodás tortájaAz asztalokon kopott cserepekben virágelrendezések, válogatott régi üvegekben  szál virágok váltakoztak. A plafonról zöldekbõl álló girlandot lebegtetett a szél.

Dóri és Szilárd
Dóri és Szilárd
Dóri és Szilárd
Dóri és Szilárd
Dóri és Szilárd
Dóri és Szilárd
Dóri és Szilárd
Dóri és Szilárd
Dóri és Szilárd
Dóri és Szilárd
Dóri és Szilárd
Dóri és Szilárd
Dóri és Szilárd
Dóri és Szilárd
Dóri és Szilárd
Dóri és Szilárd

További csodás képeket, mesés videót a Pinewood Weddins-tõl ide kattintva találtok.

Kattints ide új komment írásához!
Új hozzászólás